Såhär finner du dig själv, istället för att starta en blogg

Jo. Man kan ju inte vara destruktiv. Man måste vara konstruktiv. Kommer man på en metod som man avskyr, måste man finna en alternativ metod. Därför har jag en bättre variant för dig som är ung och vill finna dig själv.

Problemet idag är inte att vi är ensamma. Problemet är att vi alltid hör röster omkring oss. Röster som säger vad vi ska göra och hur det ska göras. Folk som säger att man hittar sig själv om man börjar blogga. Verkligen? Hittar man sig själv genom att gömma sig bakom en laptop och sedan skriva dryga inlägg (pik mig själv).

Nej. Jag anser att man hittar sig själv genom att försätta sig i en situation där man inte kan undvika sig själv. Gå ut i skogen, smäll upp ett tält och överlev. SJÄLV. Inte med mobiltelefon, ipod, walkie-talkies eller videokamera. Du ska vara själv. Du, skogen och de illaluktande strumporna. Du får inte gå hem förrän du vet vem du är. Jag lovar, det lär skynda på processen.

Fördelen är naturligtvis att du inte har en massa människor omkring dig. Människor som berättar att du är någon som du inte vet att du är. Å andra sidan är det ju inte jättekul om man blir fast där ute i skogen för evigt. Fast, man har ju ändå försökt och det är så förbannat mycket mer admirabelt än att sätta sig och skriva på en skärm för att se vad någon människa tyckte om dagens outfit eller dagens smink.

Såå. Ha en trevlig söndag. Jag har precis skrivit av mig själv en hel del ångest.

Vi möts igen.
Fröken Skvaller

ps. fröken skvaller är också ung och oidentifierad. hon har inte testat skogen-grejen. ds.

Kommentarer
Postat av: Llou

har du inte testat skojen-grejen? jag trodde det var högsta modet nu för tiden...

2009-01-26 @ 13:23:18
URL: http://killingalllights.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0